Hannu Hoskonen – Keskustan toivonpilkahdus

Rinteen-Marinin hallituksen aikana Keskusta on luisunut vihervasemmistopuolueeksi. Maaseudun etu on unohdettu, ja puolue on lähtenyt hallituksen aisankannattajaksi monessakin eri asiassa. Pahiten maaseudulle iskee turvetuotannon alasajo, jota Keskusta on ollut sinetöimässä.

Yksi hallituksen ja Keskustankin suurimmista virheistä on ollut lähteä kannattamaan EU:n ”koronatukipakettia.” Paketti on tarkoitettu Etelä-Euroopan holtittoman taloudenpidon tukemiseksi, joka on koronasta riippumatonta ja jatkunut jo vuosikaudet. Keskustan Kurvinen ja Saarikko yrittävät tuputtaa propagandaa jonka mukaan EU:lta saatavaa rahaa (siis omia rahojamme) jaettaisiin maaseudulle. Tällaisia mielikuvia luodaan, jotta voitaisiin peitellä sitä kuinka huono paketti onkaan. Muistutuksena vielä, Suomi maksaa EU:lle 6,6 miljaria euroa ja saa takaisin noin 2 miljardia euroa. Tätä on hehkutettu hyväksi diiliksi.

Koska Keskustalle on mitä todennäköisimmin tarjottu hillotolppavirkoja maakuntamallin hallintopalleilta, Keskusta pysyy tämän tukipaketin takana. Ainoastaan yksi henkilö eroaa rintamalinjasta, ja hän on Hannu Hoskonen. Hän on rohkeasti uskaltanut kertoa mitä mieltä on, ja Antti Kurvisella on ollut täysi työ yrittäessään pitää miehen kurissa.

Toivottavasti puolueen ainoa järjen ääni ei sammu jatkossakaan.

Alla video joka käsittelee EU:n tukipakettia.

https://www.youtube.com/watch?v=LQeV5zmWsd0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *