Korona…

Korona-aikana on usein törmännyt ilmiöön, missä ihmiset käyttävät maskia lähinnä poseeratakseen. Kyse on lähinnä ilmiöstä missä ihmiselle tulee tunne, että on ainakin tehnyt jotain asian eteen.

Jos oikeasti ihmiset haluaisivat, että korona ei leviä niin silloin pysyttäisiin kotona. Jos on pakko poseerata, niin ottaa muutamaan kuvan Instagramiin maski kasvoilla: https://www.instagram.com/explore/tags/maski/

Pääkaupunkiseudulla joukkoliikenne on osoittautunut ongelmaksi koronan hallinnassa. Onneksi oma auto on tehokkaampi suoja kuin maski joukkoliikenteessä. Tästä johtuen korona on lisännyt pienten autojen myyntiä, koska osa ihmisistä haluaa välttää pääkaupunkiseudulla joukkoliikennettä.

Maalla asuminen on koronan aikana ollut melko haluttua. Vuoden 2020 kevään rajoitukset saivat ihmiset pääkaupunkiseudulta maalle ja jopa Lappiin. Ongelmia toki tuli, koska matkassa oli myös koronalle altistuneita jotka levittivät virusta. Kaupunkien kaupat olivat sekaisin. Hyllyt tyhjenivät hamstraajien ansiosta nopeasti ja turvavälejä ei noudatettu. https://yle.fi/uutiset/3-11255522 Vessapaperia hamstrattiin kuin oltaisiin johonkin ripulitautiin valmistautumassa. Etätyö kotona lasten kanssa pienessä asunnossa oli tuskaa.

Tulevaisuus näyttää toimivatko koronarokotteet ja onko niissä haittavaikutuksia.
https://www.talouselama.fi/uutiset/koronarokote-on-tulossa-mutta-osa-terveydenhuollon-ammattilaisista-todennakoisesti-kieltaytyy-ottamasta-sita-olisi-haastavaa-velvoittaa-tyoantaja-antamaan-rokote/9f39006a-dde5-471f-9993-c03c835d8db0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *